SERVICII – Curatatorile covoare, spalatorie Bucuresti

Etape:

Analiza preliminara

Aspirare si desprafuire

Spalare

Clatire

Centrifugare

Uscare

Periere finala

Apelati cu incredere la serviciile noastre de curatare si spalare de covoare care se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor, hotelurilor, gradinitelor, scolilor, si alte institutii unde spalarea mecanizata si profesionala va aduce beneficii de timp si efort.

Beneficii:

Indepartarea petelor si a alergenilor

Igienizarea covorului prin indepartarea bacteriilor

Infrumusetarea covorului si prelungirea duratei de folosire

Uscarea adecvata folosind metode si echipamente profesionale

Covoarele vor fi curate si parfumate

Care sunt avantajele alegerii unei spalatorii de covoare profesionala?

Este cel mai indicat sa renuntati a va mai spala singuri covoarele si sa alegeti o spalatorie profesionala deoarece astfel va veti asigura cele mai bune rezultate. In primul rand, covorul dumneavoastra va avea parte de tratamentul adecvat astfel incat sa fie curatat corespunzator, precum sa i se prelungeasca durata de viata avandu-l astfel pentru mai mult timp. Nu ezitati sa ne cautati pentru a va curata profesional covoarele, noi vi le vom prelua gratuit de la domiciliu si le vom returna curate si improspatate!

Apeland la o curatatoria noastra de covoare veti scuti timpul si efortul pe care le-ati fi dedicat dumneavoastra daca faceati aceasta munca, de asemenea si costurile cu materialele si detergentii pe care le-ati fi luat. Pentru spalatoria de covoare noi folosim detergenti profesionali, care au cele mai bune rezultate, si nu in ultimul rand ne asiguram ca uscarea este una foarte buna, pentru a va oferi inapoi covoarele cuarate si cu un miros proaspat.

Folosind detergenti si substante chimice nepotrivite riscati sa deteriorati materialul sau culorile, insa acest lucru nu se va intampla apeland la serviciile noastre.

Echipamentele noastre profesionale vor asigura spalarea in profunzime a covoarelor, un avantaj pe care nu il veti obtine spalandu-le dumneavoastra sau la o spalatorie auto.

Vrei sa iti spalam covoarele? Suna acum: 0751 548 427

(Transprt gratuit: preluare si livrare gratuita la domiciliu)