Servicii profesionale spălătorie covoare

Sunteti in cautarea celei mai bune curatatorii din Bucuresti? Noi iti oferim servicii de curatare si spalare de covoare, rapid si la cea mai inalta calitate. Ne mandrim cu promptitudinea si standardul pe care il oferim tuturor celor care cauta o curatatorie de covoare in Ilfov si Bucuresti.

Castigati timp pentru alte activitati, lasand in grija noastra spalarea covoarelor dumneavostra. Le veti primi inapoi perfect curate si uscate, ca noi, fara a le afecta culorile si fara a le uza datorita celor mai noi tehnologii folosite!

Contactează-ne!

Vrei o programare? Contactează-ne!

De ce să ne alegi pe noi?

Flexibilitate

Ne adaptam intotdeauna cerintelor si nevoilor clientilor nostri pentru a asigura un rezultat pe masura asteptarilor si o experienta cat mai placuta in lucrul cu noi.

Tehnologii moderne

Folosim cele mai moderne tehnologii in domeniu pentru a garanta calitatea serviciilor noastre. Covoarele dumneavoastra vor fi spalate in profunzime, pentru a inlatura orice urme de praf, murdarie sau bacterii.

Personal profesionist

Acordam o deosebita atentie selectarii si pregatirii personalului atat pentru relatia cu clientii cat si pentru activitatea de curatare.

Spălare și uscare rapidă

In procesul de spalare vom folosi detergenti de calitate si adecvati pentru a obtine o spalare perfecta dar si pentru a pastra intacte culorile acestuia, la final primind inapoi covorul curat si frumos mirositor si perfect uscat folosind procedee corespunzatoare.

Covoarele dumneavoastra vor fi spalate in profunzime, pentru a inlatura orice urme de praf, murdarie sau bacterii.

Contact Info

SoHo 94 Broadway St New York, NY 1001

Luni - Sâmbătă 08:00 - 20:00