DESPRE NOI

Cautati o curatatorie de covoare profesionala? Apelati la noi pentru serviciie de spalatorie de covoare!

Covorul dumneavoastra este murdarit, patat, are nevoie de improspatare? Ne-am specializat pentru a raspunde exact acestor nevoi! Firma noastra ofera servicii profesionale de curatat covoare adresate tuturor persoanelor, firmelor si institutiilor, folosind cele mai noi tehnologii si echipamente pentru a va returna prompt covorul, curat si improspatat, scutindu-va astfel de efortul de a face dumneavoastra aceasta munca si cu rezultate nesatisfacatoare.

Este bine de stiut ca o spalatorie de covoare profesionala va ofera o serie de avantaje cum ar fi experienta personalului care realizeaza curatarea, care va sti sa aplice procedurile corecte tipului de covor pe care il aveti, folosirea de detergenti si tratamente profesionale, si foarte important, o uscare adecvata, care este poate chiar mai importanta decat spalarea in sine. Utilizarea de echipament profesional va asigura o spalare in profunzime a covoarelor, inlaturand orice urme de mizerie sau bacterii, iar uscarea se va realiza de asemenea intr-un mod controlat si adecvat.

Toate acestea duc la niste rezultate care vor imbunatati atat aspectul covorului, cat si vor prelungi duarata de folosinta a acestuia, pastrandu-l mereu curat si frumos parfumat. Se evita astfel folosirea de substante chimice de uz general, care vor dauna pe termen lung covorului si nu vor curata decat superficial, si cel mai important, veti economisi timp pe care il veti putea folosi intr-un mod mult mai placut si util!

Vrei sa iti spalam covoarele? Suna acum: 0751 548 427

(Transprt gratuit: preluare si livrare gratuita la domiciliu)